Vitampleni té el plaer de col·laborar amb la campanya Nassos contra el càncer de la FECEC.

La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer llança aquesta campanya vinculada a les curses dels nassos o de Sant Silvestre que es fan en diverses poblacions de caire popular, l’últim dia de l’any, en motiu de la llegenda de l’home dels nassos. Aquest any s’adhereixen a la campanya les curses de Sant Cugat del Vallès i Girona.

Els objectius de la campanya són: recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables. La recaptació es durà a terme a través de la venda de les xapes especialment elaborades per la campanya de #nassoscontraelcàncer que es podran trobar a les carpes de la FECEC de la fira del corredor de cada cursa. L’objectiu és vendre les xapes als corredors durant la recollida del dorsal i als assistents d’espectadors durant la cursa.

La campanya ha rebut el suport d’esportistes com l’atleta d’asfalt Jaume Leiva i el triatleta paralímpic Dani Nafría, que correran a St. Cugat amb les xapes i també amb la difusió del triatleta Pep Sánchez.

Esperem veure a molts corredors amb les xapes de Nassos contra el càncer el proper 31 de desembre!

Enllaços:

Notícia de la web de la FECEC

Notícia a web Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat del Vallès.

Altres presències a premsa:

Cugat.cat

Tot Sant Cugat

Ajuntament de Girona

Girona notícies

Sóc petit.cat

L’esportiu

El puntavui

Diari de Girona

Atletisme.cat

La Vanguardia

ABC

Ajuntament Sarrià de Ter

Si no asisteixes a aquestes curses, també pots col·laborar amb la lluita contra el càncer fent un donatiu.

xapa_nassos_contra_el_cancer_reves